YHS_4469

Kennismaking en rondleiding

Je staat met je kind voor een belangrijke keuze: een fijne en goede school kiezen. We helpen jullie graag met deze keuze. We raden je aan om verschillende basisscholen te bezoeken als je peuter twee is. Dat is een fijne manier om tot een goede keuze te komen.

Jullie zijn natuurlijk van harte welkom op De Regenboog! Maak snel een afspraak via dit formulier (Locatie Albertine Kehrer).

Leerlingen van een andere school

Zit je kind nu op een andere basisschool en wil je dat het naar De Regenboog komt? Meld je dan aan voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. We bekijken dan of we goed kunnen inspelen op de (speciale) onderwijsbehoeften van je kind (zie pdf aannamebeleid). In ons schoolondersteuningsprofiel staat welke extra zorg en uitdaging we je kind kunnen bieden. Ook bij een overstap in een hoger leerjaar krijgt je kind de ruimte om aan de nieuwe school te wennen. In het belang van een zorgvuldige overstap van leerlingen hebben we met alle scholen in de regio de afspraak dat veranderen van school in principe per zomervakantie gebeurt.

Aanmelden